Communicatie | Luisteren is ook communiceren

Bij veel bedrijven is Marketing en Communicatie een ondergeschoven kindje geweest en werd er in de crisistijd het eerst bezuinigd op deze post. Gelukkig is Marketing en Communicatie terug als erkend adviserende tak bij bedrijven, instellingen en ondernemingen. Er wordt weer gebudgetteerd en doelen worden onderdeel van het beleidsplan. Communicatie is een belangrijke spil van ieder bedrijf en mag zeker niet onderschat worden.

Wat doen wij voor jou?

COMMUNICATIEPLAN
Jouw communicatiebeleid onder de loep of op de schop? Of het willen inrichten van een goed communicatief jaar naar uw doelgroepen? Wij maken een basisplan voor jou.

CORPORATE COMMUNICATIE
Dit omvat alles wat met huisstijl en imago te maken heeft voor jouw bedrijf.
Zowel intern- als extern. Wij kunnen dit voor je ontwikkelen, maar ook op orde stellen.

MC TEAMS LEIDEN
Mis je een marketing of communicatiemanager? Wij kunnen deze functie tijdelijk invullen.
D.m.v. uitvoering van de taken of aansturing op locatie. Alle neuzen weer dezelfde kant op!

INTERNE & EXTERNE COMMUNICATIE
Interne en externe communicatie extra aandacht geven? Wij ondersteunen jouw bedrijf van beleid tot middelen.

POSITIONERING
Vind je het moeilijk om een missie of visie te schrijven? Wij denken met je mee.
De missie en visie gaat over het hoe en waarom binnen jouw bedrijf en ook hoe jij je  positioneert in de markt

PR, MEDIA, CONTENT
Je kunt ons benaderen voor PR werk (public relations). Voorbeeld: teksten en content schrijven, persberichten maken, tekst redigeren, pers bij zakelijke bijeenkomsten organiseren, pers/media contacten onderhouden, huisstijl en drukwerk ontwikkelen en meer.

COMMUNICATIEMIX
Uit het beleid en plan komen vaak middelen voort. Van nieuwsbrief tot event, van actie tot socials en meer. Wij hebben alles in huis om jouw communicatieboodschap bij de doelgroep te krijgen. Creativiteit is een pre!

 

WAT WIJ BIJVOORBEELD HEBBEN GEDAAN:

BUSINESS CASE – Regionale communicatie
INFORMATIE GEMEENTE NOORDOOSTPOLDER

In opdracht van de Gemeente Noordoostpolder hebben wij in het kader van, destijds de nieuwbouw in het verlengde van het huidige winkelcentrum De Deel, een informatiecampagne opgezet. De huis-aan-huis informatiekrant over Stadshart Emmeloord (35.500 stuks) moest informatie bieden en draagvlak creeren bij inwoners van Emmeloord, omwonenden en betrokken partijen. Voor deze krant vond veel samenwerking plaats met een Grafische studio, de gemeente Noordoostpolder, projectontwikkelaars en architecten. Daarnaast hebben we meegewerkt aan advertenties, beletteringen, borden, slideshows, informatieavonden en presentatiemateriaal t.b.v. Stadshart Emmeloord.