Organisatie | events zijn ware marketingtools!

Wij organiseren graag jouw zakelijke bijeenkomst. Professioneel van A tot Z!

– Open dag
– Seminar/symposium
– Beurs
– Evenement
– Business trip
– Thema bijeenkomst

 

– Beurs deelname
– Bedrijfsopening
– Excursie B2B
– Training op locatie
– Brainstorm sessie
– Workshops

 

WAT WIJ BIJVOORBEELD HEBBEN GEDAAN:

BUSINESS CASE – Baby Bee Event
DOELGROEP COMMUNICATIE

Het Baby Bee Event was een event van Ramona, Marketing en Communicatie. De Babybeurs in de regio Flevoland! Een inspirerend event voor papa’s en mama’s in spe. Maar ook voor opa’s en oma’s en ooms en tantes! Ruim 35 standhouders stonden klaar om alle brandende vragen te beantwoorden en daarnaast kon iedereen de laatste trends op het gebied van kraamcadeaus, kinderkleding, geboortekaartjes, beauty, kraamzorg, voeding en kinderopvang vinden. Er werd gezorgd voor een zwangerschapslounge, waar de aanstaande mama’s gezellig gezonde dingen konden snoepen en er was een heus kidscafe waar de jongste bezoekers werden vermaakt. Kortom, een familiebeurs op een roze wolkje. Het Baby-Bee Event heeft ook 350 euro ingezameld voor een project in het NPH huis in El Salvador van Wereldouders. Met dit bedrag kon het tehuis weer voor een maand lang luiers inkopen voor de baby’s in het kindertehuis.

Wat onze klanten vinden

”Ik heb vier keer mogen samenwerken met Ramona voor de organisatie van de Nationale Visserijbeurs (later omgedoopt tot Holland Fisheries Event) Mede door haar zijn de eerste drie edities een groot succes geworden.”

Jacob Snoek | Bestuur Stichting Visserijdagen Urk

”Van vele markten thuis en geworteld in de regio. Ik ken Ramona als een bevlogen vakvrouw die een klus perfect afwerkt.”

Wouter Weijers | Regio business adviseur KVK

”Ramona is een uitstekend organisator en de spreekwoordelijke ‘spin in het web’. Ze houdt ten alle tijde het overzicht en het hoofd koel. Onontbeerlijke eigenschappen bij de aansturing van projecten en organisatie van evenementen. Daarnaast is haar handelswijze transparant en integer.”

Fransje Leering | Flinder Reclame

”Als wij aan Ramona denken, passeren de woorden creatief, bevlogen en betrouwbaar.’

Dirk Korf | Prominent Vastgoed Ontwikkeling

”Ramona was een ware Marketing ondersteuning van de ondernemersvereniging Ens en een waardevolle kracht binnen het bestuur. Ze zit vol ideeën en heeft 4 jaar bijgedragen aan veel vernieuwingen binnen de CVE. Iemand die ik een ieder van harte kan aanbevelen.’

Piet Baars | Oud voorzitter CVE

”Via via kwamen wij in contact met Ramona voor de organisatie van onze Open dag. Ze denkt mee en komt met goed uitgewerkte plannen.”

Martin de Jongh | oud Sales teamleider DBKC

”For twenty years I have known and worked with Ramona. From the very beginning, when she was still a trainee, she showed a remarkable skill for writing articles and promotional texts. During the years Ramona has become a very efficient and effective communicator. She has an unlimited talent for organizing events and is a dedicated worker. Moreover, she is a teambuilder and has the most original ideas ideas that are very productive. Ramona is an asset to any company that will hire her.”

Annuska Helding | Consultant, life coach, organizer

“Als voorzitter van verschillende maatschappelijke organisaties heb ik Ramona leren kennen als een veelzijdige, positieve, betrokken en betrouwbare collega waar je op kunt bouwen.”

Teun Hakvoort | Directeur Hakvoort Professional

“Onze opening van het nieuwe bedrijf met honderden bezoekers was door Ramona van A to Z professioneel tot in de puntjes geregeld, perfecto!”

Egbert van Veen | KD Workboats

“Ramona is een persoon die dynamisch te werk gaat, vooruitstrevend is ingesteld en zich verdiept in het bedrijf van haar klanten. Er ontstaat dan direct een meerwaarde voor een samenwerking.”

Rinse Hoekstra | Syntek Teken – en Adviesbureau

“Ramona en haar team helpen ons bij allerlei Marketing & Communicatie vraagstukken, waarbij o.a. onze missie #foutlooswerken centraal staat. Naast het beheren van onze social media kanalen ondersteund Ramona ons ook bij het organiseren van (online) events. Ramona is pro actie, creatief en houdt ons continu op de hoogte. De perfecte toevoeging in onze marketing strategie.”

Tom de Munnik | TWI Company

”Om de 2 weken zit ik met Ramona om tafel om gezellig bij te kletsen en nieuwe acties op te zetten voor o.a. onze social media. De tijd die we hiervoor inplannen is meestal veel te kort. We hebben elkaar dan toch wel veel te vertellen. Ik ervaar dit als zeer prettig en zie haar echt als mijn partner in onze marketing en communicatie.”

Annemieke Bark | Deelwerk Nop