Marketing | Kansen zien waar niemand ze verwacht

Marketing levert niet alleen effectieve commerciële resultaten op ten goede van je corporate communicatie, maar ook een positieve bijdrage aan interne en externe communicatie, projectplannen, pers/mediarelaties, tekst/content en middelen. Dit is wat wij voor je kunnen doen! Waar heeft jouw bedrijf meer van nodig?

Wat doen wij voor jou?

MARKETINGPLAN
Wat wordt je marketing strategie? Wij werken een marketingstrategie voor je uit van marketingplan tot marketingmix. Daarmee heb je een gedetailleerd activiteitenplan om je marketingstrategie tot implementatie te brengen.

TOOLS | OFF/ONLINE
Jouw doelgroepen creatief en origineel bereiken? Wij denken graag met je mee voor effectieve acties en marketing tools. Zowel off-als online (social media). Jouw online marketing communicatie onder de loep. Hoe kan je het contact met jouw doelgroepen verbeteren? We kijken naar frequentie en middelen. Maar, we starten bij de basis: het Social Media plan en vervolgens kijken we naar de SEO, Content en Planning.

ENQUETE | NIEUWSBRIEF
Wil je een enquête uitzetten na een event of een nieuwsbrief laten maken?
Wij hebben de juiste mensen in huis om dit voor jou te verzorgen.

 

AANSTUREN PROJECTEN
Heb je een kartrekker nodig op het gebied van Marketing en Communicatie.
Of iemand die een project van A tot Z begeleid? Je kunt ons inhuren.

BEDRIJFSTRAINING | BRAINSTORM | WORKSHOP
Een incompany training of verzorgde training bij ons op locatie? Een korte workshop?
Wij geven trainingen voor Marketing, Sales, Communicatie en trainingen op maat. Boek een inspirerende / actieve brainstormsessie met uw team en kom tot goede ideeën. We gaan met jou de divergentie en convergentie fase in met brainstormtools. Sessies van 1 tot 10 personen.

Maak ook eens vrijblijvend een afspraak voor bijvoorbeeld:
E-book productie | Organisatie van een online summit | Social Media
Bedrijfsfilm voor online gebruik | On- of offline communicatietraining
Digitale nieuwsbrief – Email- marketing | Jouw online PR en Storytelling

 

WAT WIJ BIJVOORBEELD HEBBEN GEDAAN:

BUSINESS CASE: City Marketing – Chinese delegatie
BUITENLANDSE BEDRIJVEN VERBINDEN MET EEN NETWERKBEZOEK

In opdracht van de Chinese Provincie Zhoushan hebben we een delegatie uit China naar Urk gebracht. In het kader van kennisverbreding, kennisdeling, samenwerking en kansen in de Visserij kwam de groep via een door ons georganiseerde excursie uit Zhoushan. Ochtendprogramma: bezoek gebracht aan Visafslag Urk voor een presentatie van de directeur met o.a. facts and figures in soorten visvangsten speelden een grote rol. In een rondleiding door het visverwerkingsbedrijf Dayseaday werd de import- en export vanuit China toegelicht. Middagprogramma: businessmeeting met Gemeente Urk. De wethouder leidde de vergadering en er was een rond de tafel gesprek met visserijscholen en visserijpartijen. Hier werd gesproken over de handelsmogelijkheden, de visserijsituatie in Nederland en Urk, de visserij in Zhoushan en op Urk, maar ook over het Maritieme Kenniscentrum in aanbouw op Urk en de Visserijopleidingen in China. Ramona verbindt buitenlandse bedrijven met elkaar.

Voorbeeld – Winkelcentrum krant
Denk bij Marketing bijvoorbeeld ook aan Advertenties, Creatieve campagnes, Marketing advies en Conceptontwikkeling. Kijk eventueel op de link Communicatie en Organisatie voor andere mogelijkheden. Voor dit winkelcentrum hebben we bijvoorbeeld ook een huis-aan-huiskrant gemaakt met commerciële actiebonnen.

Wat onze klanten vinden

”Ik heb vier keer mogen samenwerken met Ramona voor de organisatie van de Nationale Visserijbeurs (later door haar omgedoopt tot Holland Fisheries Event) Mede door Ramona zijn de eerste drie edities een succes geworden.”

Jacob Snoek | Bestuur Stichting Visserijdagen Urk

”Van vele markten thuis en geworteld in de regio. Ik ken Ramona als een bevlogen vakvrouw die een klus perfect afwerkt.”

Wouter Weijers | Regio business adviseur KVK

”Ramona is een uitstekend organisator en de spreekwoordelijke ‘spin in het web’. Ze houdt ten alle tijde het overzicht en het hoofd koel. Onontbeerlijke eigenschappen bij de aansturing van projecten en organisatie van evenementen. Daarnaast is haar handelswijze transparant en integer.”

Fransje Leering | Flinder Reclame

”Als wij aan Ramona denken, passeren de woorden creatief, bevlogen en betrouwbaar.’

Dirk Korf | Prominent Vastgoed Ontwikkeling

”Ramona was een ware Marketing ondersteuning voor de ondernemersvereniging Ens en een waardevolle kracht binnen het bestuur. Ze zit vol ideeën en heeft 6 jaar bijgedragen aan veel vernieuwingen binnen de CVE. Iemand die ik een ieder van harte kan aanbevelen.’

Piet Baars | Oud voorzitter CVE

”Via via kwamen wij in contact met Ramona voor de organisatie van onze Open dag. Ze denkt mee en komt met goed uitgewerkte plannen.”

Martin de Jongh | oud Sales teamleider DBKC

”For twenty years I have known and worked with Ramona. From the very beginning, when she was still a trainee, she showed a remarkable skill for writing articles and promotional texts. During the years Ramona has become a very efficient and effective communicator. She has an unlimited talent for organizing events and is a dedicated worker. Moreover, she is a teambuilder and has the most original ideas ideas that are very productive. Ramona is an asset to any company that will hire her.”

Annuska Helding | Consultant, life coach, organizer

“Als voorzitter van verschillende maatschappelijke organisaties heb ik Ramona leren kennen als een veelzijdige, positieve, betrokken en betrouwbare collega waar je op kunt bouwen.”

Teun Hakvoort | Directeur Hakvoort Professional

“Onze opening van het nieuwe bedrijf met honderden bezoekers was door Ramona van A to Z professioneel tot in de puntjes geregeld, perfecto!”

Egbert van Veen | KD Workboats

“Ramona is een persoon die dynamisch te werk gaat, vooruitstrevend is ingesteld en zich verdiept in het bedrijf van haar klanten. Er ontstaat dan direct een meerwaarde voor een samenwerking.”

Rinse Hoekstra | Syntek Teken – en Adviesbureau

“Ramona en haar team hebben ons geholpen bij allerlei Marketing & Communicatie vraagstukken, waarbij o.a. onze missie #foutlooswerken centraal stond. Naast het tijdelijk beheren van onze social media kanalen ondersteunde Ramona ons ook bij het organiseren van (online) events. Ramona is pro actie, creatief en hield ons continu op de hoogte. De perfecte toevoeging in onze marketing strategie.”

Tom de Munnik | TWI Company

“Ik treed graag als ambassadeur op. Ik werk sinds 4 maanden samen met Ramona en naar tevredenheid. Positief, doelgericht en met snelle en directe communicatie. De lach is ook aanwezig, zeer belangrijk!”

Marco Tamis | Duisenburgh Tamis