Wie is Ramona? Het antwoord: privé en zakelijk redelijk hetzelfde. Want, blijf jezelf in alles, is nog steeds het belangrijkst in je handelen. Ik ben iemand van normen en waarden. Een vooruitziende blik, omdat ik in hart en nieren een planner en organisator ben. Communicatieadviezen geef ik ook graag. Ik help jou graag vooruit in je communicatie met je doelgroepen. Off- en online met ideeen.

Ondernemer zijn bevalt mij enorm. Ik ben iemand die graag meerdere projecten doet. Voor de uitdaging en de resultaten. Voor het netwerk dat ik ermee opbouw en de nieuwe ervaringen en samenwerkingen die ik opdoe. Onder een baas werken kan ik niet. Nee, daarvoor wil ik te flexibel in mijn tijd blijven en zelf bepalen waar ik de aandacht aan geef en tijd in investeer. Dat geeft mij energie. Maar, voor mijn opdrachtgevers haal ik graag de juiste elementen uit mijn rugzak van 16 jaar expertise en professionaliteit.  Ik ga er altijd voor! Momenteel ben ik o.a. interim communicatieadviseur voor het nieuwe Gezondheidscentrum Het Vlie in Emmeloord, daarbij stuur ik een team van 12 adviseurs aan.

Mensen noemen mij een doorzetter en vertrouwenspersoon, die van alle markten thuis is. En daar ben ik trots op.  Waarin ik mij onderscheid? Dat is voor iedereen weer persoonlijk denk ik. Want werk je met mij, dan probeer ik het beste in iedereen naar boven te halen. Daarnaast dat vele stagiaires MarCom niveau 4 de weg naar mijn kantoor vinden. In 16 jaar tijd heb ik al 60 stagiaires begeleid.

Wie is Ramona nog meer? Zakelijk gezien: wil je mijn CV weten? Kijk dan gerust op mijn linkedin (zie social buttons in de footer). In mijn vrije tijd ben ik vooral maatschappelijk betrokken als burgerraadslid bij de Gemeente Noordoostpolder, als communicatie teamlid bij Bedrijven Noordoostpolder (BVN) en als communicatieadviseur/persvoorlichter voor Coördinatie Platform Vermissing (CPV).

 

Klik hier voor: Video stagiaires 2020

 

Wist je dat wij een S-BB Erkend leerbedrijf zijn voor Marketing en Communicatie stagiaires Niveau 4?
In totaal hebben er al ruim 60 jong professionals bij ons succesvol stage gelopen. Ook stage lopen? Mail je motivatie naar info@ramonavanurk.nl