,,Ik help al 15 jaar bedrijven het beste uit Marketing en Communicatie te halen. Als initiërende communicatieve organisator voel ik mij als een vis in het water. Het is heerlijk om zelf je ondernemerskoers te varen en te bepalen. In deze tijd heb ik ruim 55 stagiaires op MarCom mbo niveau 4 een stageplek kunnen geven. Stagiaires geven mij energie en zij helpen super mee in de organisatie. Ook geef ik af en toe gastlessen op scholen. Naast de organisatie van veel zakelijke events ben ik actief geweest in diverse projecten en besturen.”

Door vrijwilligerswerk ben ik altijd betrokken in de maatschappij. ,,Ik geloof in helpen vanuit je hart. Een belangrijke periode die mij mede heeft gevormd, was van 2015 t/m 2017, waarin ik een stichting heb opgericht en ruim 13 missies, met vrijwilligers, naar Griekenland heb georganiseerd om vluchtelingen te helpen aan de kust en in de kampen van Lesbos, Samos, Athene, Idomenie, Filippiada, Thessaloniki en Volos.” Momenteel zet ik mij in voor de strijd tegen Kanker (Samenloop voor Hoop Noordoostpolder) en doe ik de Communicatie & (Pers)Voorlichting van Coördinatie Platform Vermissing. Ook ben ik sinds februari 2021 Teamlid Communicatie bij BVN Noordoostpolder.

”Me” in een notendop: geadopteerd uit Jakarta/ Indonesië en opgegroeid op Urk. Betrokken en persoonlijk bij een opdracht. Professioneel, conceptueel denker  en doener, organisatietalent, maar ook een sparringpartner met luisterend oor! In het dagelijks leven ben ik getrouwd met Tony en moeder van twee kids (10 en 6 jaar). Ik hou van lekker eten, van films in de bios en kan blij worden van plukboeket bloemen!

 

Klik hier voor: Video stagiaires 2020

 

Wist je dat wij een S-BB Erkend leerbedrijf zijn voor Marketing en Communicatie stagiaires Niveau 4?
In totaal hebben er al ruim 55 jong professionals bij ons succesvol stage gelopen. Ook stage lopen? Mail je motivatie naar info@ramonavanurk.nl