,,Ruim 16 jaar help ik bedrijven het beste uit Marketing en Communicatie te halen en hen juist te ontlasten in de uitvoering. Als communicatieadviseur en organisator voel ik mij als een vis in het water. In deze tijd heb ik ruim 55 stagiaires op MarCom mbo niveau 4 een stageplek kunnen geven. Stagiaires geven mij energie en zij helpen top mee in de organisatie. Naast de organisatie van non-profit events in mijn vrije tijd ben ik actief geweest in diverse projecten en besturen.”

Door vrijwilligerswerk betrokken in de maatschappij. ,,Ik geloof in helpen vanuit je hart! Een belangrijke periode die mij mede heeft gevormd, was van 2015 t/m 2017, waarin ik een stichting heb opgericht en ruim 13 missies, met vrijwilligers, naar Griekenland heb georganiseerd om vluchtelingen te helpen aan de kust en in de kampen van Lesbos, Samos, Athene, Idomenie, Filippiada, Thessaloniki en Volos.” Momenteel doe ik de Communicatie & (Pers)Voorlichting van Coƶrdinatie Platform Vermissing en ben ik Teamlid Communicatie bij BVN Noordoostpolder.

Ramona in een notendop? Geadopteerd uit Jakarta- IndonesiĆ« en opgegroeid op Urk, wonende te Ens. Adviseur, conceptueel denker en doener, organisatietalent, maar ook een sparringpartner met luisterend oor! In het dagelijks leven getrouwd met Tony en moeder van twee kids (11 en 7 jaar). Ik houd van lekker eten, van een bios filmpje en kan blij worden van plukboeketten!”

 

Klik hier voor: Video stagiaires 2020

 

Wist je dat wij een S-BB Erkend leerbedrijf zijn voor Marketing en Communicatie stagiaires Niveau 4?
In totaal hebben er al ruim 55 jong professionals bij ons succesvol stage gelopen. Ook stage lopen? Mail je motivatie naar info@ramonavanurk.nl