Blijf jezelf in alles, vind ik nog steeds het belangrijkst in mijn handelen. Ik ben iemand van normen en waarden. In hart en nieren een planner en organisator en ik help jou graag vooruit in je communicatie met je doelgroepen. Off- en online. Communicatieadviseur zijn bevalt mij enorm.

Ik ben iemand die meerdere projecten tegelijk kan doen. Dit vervult uitdaging en daarmee boek ik resultaten. Netwerken en nieuwe ervaringen/samenwerkingen opzoeken doe ik graag. Naar mijn opdrachtgevers breng ik 18 jaar expertise en professionaliteit mee. Mensen noemen mij een doorzetter en vertrouwenspersoon, die van alle markten thuis is. En daar ben ik trots op. Waarin ik mij onderscheid? Dat is voor iedereen weer persoonlijk denk ik. Werk je samen met mij, dan probeer ik het beste in iedereen naar boven te halen. Zoals ook met de vele stagiaires op MarCom niveau 4 die de weg naar mijn kantoor hebben gevonden.  Dat zijn toch mooi al ruim 60 stagiaires die communicatie op hun pad gaan inzetten. @gemaaktindenoordoostpolder

In mijn vrije tijd ben ik maatschappelijk betrokken als Communicatie teamlid bij Bedrijven voor Noordoostpolder (BVN) en als Communicatie/Persvoorlichter voor Coördinatie Platform Vermissing (CPV). Daarnaast ben ik gemeenteraadslid van de Gemeente Noordoostpolder voor Samenlevingszaken (met mijn focus op armoedeval/ kansengelijkheid/ jeugdzorg/ ouderen/  eenzaamheid/ onderwijs/ inburgering/ migranten/ participatie, zorg en welzijn, minimabeleid, veiligheidsregio en sociale mobiliteit).