Wat heeft jouw bedrijf nodig? Wij inspireren je graag.

Duisenburgh Tamis

Duisenburgh Vermogensregie Tamis is actief in financiële begeleiding, vermogensregie, vermogensbeheer en beleggingsadvies. Dit alles vanuit een integraal klantbeeld, waarbij ook andere vraagstukken aan bod komen. Denk aan fiscale begeleiding, bedrijfsadministratie, vermogensoverdracht enz. Voor deze klant mochten wij een hele middelenmix verzorgen. Van fotoshoot tot promotiefilm, van drieluik brochure tot persbericht en advertenties.

Lees het hele item

Solid Bamboo Group

Solid Bamboo Group bv is leidend Europees importeur van buitenbamboe, gevestigd in Hillegom. Voor Solid Bamboo verzorgen wij de Social Media Content op LinkedIn, Instagram en Facebook. Verder schrijven wij blogs en maken beursmateriaal. Een hele leuke samenwerking! Ook een Social Media Abonnement bij ons? M.06-15432508.

Lees het hele item

Gezondheidscentrum Het Vlie

Noordoostpolder en Urk hebben met 11 partijen hun krachten gebundeld om samen te zorgen voor een compleet en integraal vernieuwend aanbod van zorg en behandeling voor Noordelijk Flevoland. De visie van Het Vlie en de unieke samenwerking moet worden uitgedragen. Ramona van Urk was tijdelijk Interim teamleider van een team communicatieadviseurs voor Het Vlie.

Lees het hele item

MPU Fluid Technology

MPU Fluid Technology levert smeer- en koelmiddelen voor de maritieme sector, mechanisatie, automotive, motor wereld, datacentra en agrarische sector. Wij zijn de olie voor hun Social Media! MPU Fluid neemt een Social Media abonnement bij ons af. Hele leuke samenwerking met het bekende merk Valvoline en MPU Fluid!

Lees het hele item

Protect Beveiligingen Flevoland

Een Marketing Communicatieplan opstellen, een Social Media Strategie maken en samen met het bedrijf deze plannen uitvoeren en uitrollen! Van infographic tot billboard, van fotoshoot, socials en animaties, persbericht en review interviews schrijven tot bedrijfsopening. Daar werden we allemaal blij van!

Lees het hele item

Vee & Zee

Bedrijfsnaam, huisstijl en concept ontwikkeling. Vee & Zee staat voor vers, kwalitatief en onbewerkt(e) vlees- en vis voor een (h)eerlijke prijs. Ons bureau heeft logo, huisstijl, social media en communicatie plan met middelen op poten gezet. Ook een fotoshoot met de producten was onderdeel van de mix.

Lees het hele item

Zorggroep Oude en Nieuwe Land

Als interim communicatieadviseur voor ZONL werkte Ramona aan o.a. de mede organisatie van het Kennisfestival; een jubileumfeest voor medewerkers, vrijwilligers en relaties van ZONL ter ere van het 75-jarig jubileum! Daarbij hoorde ook de digitale nieuwsbrief, een jubileumkrant, projectplan en communicatieadvies.

Lees het hele item

Digitale nieuwsbrief EZ

Voor deze gemeente verzorgden wij digitale nieuwsbrieven. Van traffic tot verzending. Interviews afnemen en schrijven, het redigeren van content, fotografie en het maken van de lay-out. Uiteraard alles in de huisstijl van de klant. Het mailchimp sjabloon kan de klant voortaan zelf ook gebruiken.

Lees het hele item

Coördinatie Platform Vermissing

Voor Coördinatie Platform Vermissing Urk verzorgen wij de Pers, Communicatie, PR, Social Media strategie en content. Van website met onderhoud tot drieluik brochure. CPV zoekt i.s.m. de Politie naar vermiste personen. CPV coördineert burgerzoekacties. Ramona is dan ook telefonisch aanmeldpunt voor vrijwilligers.

Lees het hele item

DigiLab Flevoland gastles

Gastles aan communicatiestudenten over het maken van een Social Media Strategie en content in het kader van het nieuwe DigiLab Flevoland van o.a. ROC Friese Poort. Een initiatief van gemeenten en kennisinstellingen, waar studenten bedrijven helpen met een online boost.

Lees het hele item

ROC Friese Poort – Marketing Communicatie

Voor de vestiging van ROC Friese Poort Emmeloord/ Urk hebben wij onze Marketing en Communicatiediensten ingezet. We hebben bijgedragen aan de profilering van de school en de opleidingen binnen de regio. Ook hebben we bijgedragen aan de interne en externe communicatiestrategie en uitvoering.

Lees het hele item

Gemeente Noordoostpolder

In opdracht van de Gemeente Noordoostpolder hebben wij in het kader van, destijds de nieuwbouwplannen in het verlengde van winkelcentrum De Deel, een informatiecampagne opgezet. De huis-aan-huis informatiekrant over Stadshart Emmeloord (35.500 stuks) moest informatie bieden. Nu ligt er inmiddels een mooi horecaplein.

Lees het hele item

Deelwerk NOP

Deelwerk NOP is een ondernemers verzamelpand aan Randweg 25 te Emmeloord. Deelwerk hielpen wij op weg met social media content. Daarnaast denken wij mee aan interne – en externe communicatievraagstukken en de organisatie van leuke teambuilding activiteiten voor Deelwerk. Onze stagiaires spelen hierin vaak een mooie rol.

Lees het hele item

Interview als Marketing tool

Voor een klant interviewden wij startende ondernemer Lisette’s Little Bakery en de General Manager van Agro Merchants Group te Urk. Maar ook rijschool Ouled, Strandpaviljoen Urk, Caritas en visgroothandel De Jong. Oplevering met uitgewerkte artikelen en fotografie. Wilt u ook een interview? Neem contact met ons op.

Lees het hele item

Netwerkdag KD Workboats

In opdracht van KD Motoryachts en Post Workboats stond deze open netwerkdag in het teken van de lancering van de portal Workboats.nl. Gasten o.a. landelijke brandweer- en politiekorpsen en internationale connecties. Onder leiding van Omroep Flevoland ‘Max in Bedrijf’ presentator Gert-Jan Jansen werd een groot spanraam aan de gevel onthuld.

Lees het hele item

Online content – TWI company

Voor TWI Company (Training within Industry) mochten wij teksten redigeren t.b.v. een marketing tool. O.a. een artikel voor Johma salades en TWI medewerkers interviewen. Tevens hebben wij de basis van social media strategie gelegd en eerste content ontworpen. Daarna mochten wij een hybride event presentatie organiseren.

Lees het hele item

City marketing – Chinese delegatie

In opdracht van de Chinese Provincie Zhoushan hebben we een delegatie uit China naar Urk gebracht. In het kader van kennisverbreding, kennisdeling, samenwerking en kansen in de Visserij en Maritieme sector kwam de groep via een door ons georganiseerde excursie uit Zhoushan.

Lees het hele item

Syntek – online vacatures

Ter uitbreiding van het Syntek team hebben wij voor dit bedrijf diverse vacatures opgesteld en in de huisstijl opgemaakt. Voor een goede communicatie hebben we de vacatures middels een Social Media planning online uitgezet. We werken hiervoor samen met een vast design bureau.

Lees het hele item

Syntens innovatiecentrum

Kansen voor Flevoland met schone technologie door Syntens Innovatiecentrum. Jan Nico Appelman openende Greenlab Flevoland. Syntens jaagt hiermee diverse businesscases aan voor het MKB. Verbindend en ondersteund voor CleanTech innovaties. Wij verzorgden voor deze dag een persbericht en het dag verslag.

Lees het hele item

Visserij & Maritieme beurs

I.o.v. Stichting Visserijdagen Urk organiseerden wij de eerste 3 beurzen op industrieterrein Urk. Wij verzorgden de PR, pers, standhouders, communicatie, ontwikkeling huisstijl naar de nieuwe naam Holland Fisheries Event, website onderhoud, drukwerk, parkeerbeleid, PR, Noordzeevis-promotie, offerte trajecten, draaiboek, plattegrond, werkoverleggen, catering, standbouw, stagiaires en hostess team.

Lees het hele item

Opening winkelcentrum

In opdracht van Prominent Vastgoed Ontwikkeling hebben wij de opening van Winkelcentrum Urkerhard Fase 3 (laatste bouwfase) georganiseerd. Met deze opening rondde Prominent Vastgoed Ontwikkeling de bouw van het door haar ontwikkelde winkelcentrum op Urk af. (10.000 m2 winkeloppervlak met ondergrondse garage en 54 appartementen)

Lees het hele item

Tourist info

Voor Stichting Urk Promotie (SUP) hebben wij diverse jaren Tourist Info Urk voorzien van communicatiemiddelen. Daarnaast een rol in de advisering en het uitbrengen van de Tourist Info Gids in diverse talen. Tevens meegedacht in het ontwikkelen van nieuwe recreatieve middelen, events en samenwerkingen. Ramona nam zitting in het Stichting Urk Promotie bestuur om PR Advies uit te brengen over een 5 jaar termijn.

Lees het hele item

Business 2 the Max! 2020

Business 2 the Max was een middag netwerken met een leerzame sales training. Een boost voor en door ondernemers met een mooi middagprogramma.

Lees het hele item

Beyoutiful bloemen

Voor deze prachtige klant hebben wij een nieuwe website mogen ontwerpen. Wij verzorgden met name de traffic tussen de designer en de programmeur en dachten mee in het algehele proces.

Lees het hele item

Publiek – Flevoland Wedding Event

Brede communicatie en organisatie met posters, driehoeksborden, billboards langs de weg, flyers, een website en de gehele huisstijl doorgevoerd in de aankleding van het event. Het publiek kon entreekaarten kopen.

Lees het hele item

Outdoor & Cooking adventure

Het Outdoor & Cooking Adventure is een event van Ramona Marketing en Communicatie. Een buitenkookevent vol buitenspel, sport, BBQ, kookwedstrijden, standhouders, terrassen, pagodes met lekker eten, demonstraties en muziek. De doelgroep uit de gehele regio met een passie voor buitenkoken kon lekker eten en hun hart ophalen op een groot festivalterrein aan de A6.

Lees het hele item

Baby Bee Event – Beurs

De Babybeurs in de regio Flevoland! Een inspirerend event voor papa’s en mama’s in spe. Ruim 35 standhouders stonden klaar om alle brandende vragen te beantwoorden en daarnaast kon iedereen de laatste trends op het gebied van kraamcadeaus, kinderkleding, geboortekaartjes, beauty, kraamzorg, voeding en kinderopvang vinden. Exclusief met kids café!

Lees het hele item

Wereldouders jaarverslag

Wereldouders. Een stichting naar ons hart en blijft een waardevolle referentie. In 2008 mochten wij het Wereldouders jaarverslag vormgeven. Deze ging naar de stakeholders en alle wereldouders in Nederland.

Lees het hele item

Dorpsvisie

In opdracht van Gemeente Noordoostpolder moest ieder groendorp in de Noordoostpolder een dorpsvisie samenstellen van 2014-2025. Voor het dorp Ens mochten wij als Enser/Emmeloords bedrijf de grafische verzorging leveren.

Lees het hele item

Adviesplan

Voor diverse klanten hebben wij een PR Adviesplan mogen uitbrengen voor de langere termijn. Vanwege discretie noemen wij niet alle klanten aan wie wij een adviesplan hebben geleverd. Een plan is een managementtool waar intern en extern aan een strategie en actiepunten wordt gewerkt.

Lees het hele item