A-WAY TO INSPIRE!
Even weg van je werk, weg van thuis en op weg naar inspiratie!

KOM JIJ OOK NAAR DE SPEAKERS BORREL?!
Met een knipoog naar de zeepkisten van de Speakers Corners is het nu voor ondernemers en geïnteresseerd publiek mogelijk om naar de Speakers Borrel te komen. Doel: inspireren en verbinden! Een gezellig 1,5 uur met hapjes en drankjes, koffie en thee en luisteren naar een enthousiaste inspirerende spreker! Reserveer je plek, want i.v.m. Corona bieden wij max. 30 personen.

SCHRIJF JE IN VIA info@ramonavanurk.nl
VOOR 1 VAN DEZE DATUMS VAN 19.00 – 20.30 UUR:

* Donderdag 29 oktober 2020  (Inschrijving gesloten. Gast: Bedrijfsrecherche)
* Donderdag 28 januari 2021  (Verzet i.v.m. lockdown)
* Donderdag 29 april 2021  (Inschrijving gesloten: Gast: De ballen van Brans)
* Donderdag 30 september 2021 (Inschrijving gesloten: Gast: Nina Tekent)
* Donderdag 25 november 2021 (Geannuleerd wegens lockdown)
* Donderdag 27 januari 2022 (Geannuleerd wegens Corona)
Donderdag 24 februari 2022 (Inschrijving gesloten. Gast: J. Tomberg, Content Creator)
Donderdag 21 april 2022 (Inschrijving mogelijk. Gast: Riek van de Bor | Bob Ross presentatie)
* Donderdag 12 mei 2022 (Inschrijving mogelijk. Gast: Guide Your Team)

MET IEDERE DATUM EEN ANDERE INSPIRERENDE SPREKER!
WIE DIT ZIJN, PRESENTEREN WE PER DATUM.
Bij inschrijving ontvang je een TIKKIE op je mobiel voor de eigen bijdrage
van 10,- euro voor de consumpties.

Dit is een Open BORREL die 1x in de 2 mnd. op de laatste donderdagavond aan Randweg 25, te Emmeloord plaatsvindt. Een initiatief van Ramona, Marketing Communicatie. 


Donderdagavond 29 oktober 2020: De eerste Speakers Borrel was een succes. Ruim 28 geïnteresseerden luisterden naar het ondernemersverhaal van Dhr. Cees van Ingen, directeur van Bedrijfsrecherche Nederland BV uit Voorthuizen. Van Ingen doet al 25 jaar het riskmanagement voor grote multinationals, zoals McDonalds, Etos en grote ziekenhuizen. De gasten ontvingen zijn boek met humoristische ervaringen.  Ook de presentatie werd goed ontvangen. Zaken als BHV, een overval, beveiligingspreventie, diefstal, verduistering en spionage kwamen aan de orde.

Donderdagavond 30 september 2021: Wat een inspirerende avond! Samen met Nina de Bruin (ook Trouwambtenaar) kregen we een sessie Zakelijk Tekenen. In haar vak als tekenaar vindt zij het fantastisch om het leven makkelijker te maken door tekst om te zetten naar beeld. Want zeg nou eerlijk, wie wordt er blij van het doorwerken van een 40-pagina tellend dossier, terwijl het ook op een A3 uitgetekend aan de muur kan hangen? En hoe laat je je vacature opvallen in tijden van een krappe arbeidsmarkt? Teken het uit! Kortom: beeld maakt het leven makkelijker en het werk leuker. De avond sloten we af met een hapje en een drankje en veel tekeninspiratie.