A-WAY TO INSPIRE!
Even weg van je werk, weg van thuis en op weg naar inspiratie!

KOM JIJ OOK NAAR DE SPEAKERS BORREL?!
Met een knipoog naar de zeepkisten van de Speakers Corners is het nu voor ondernemers en geïnteresseerd publiek mogelijk om naar de Speakers Borrel te komen. Doel: inspireren en verbinden! Een gezellig 1,5 uur met hapjes en drankjes, koffie en thee en luisteren naar een enthousiaste inspirerende spreker!

MET IEDERE DATUM EEN ANDERE INSPIRERENDE SPREKER!
Volg ons hier voor sprekers en data -> Speakers Borrel | Facebook

Dit is een Open BORREL die bij  het aanmelden van of vinden van een leuke spreker aan Randweg 25, te Emmeloord plaatsvindt. Een initiatief van Ramona, Communicatie en Organisatie.

Bij inschrijving ontvang je een TIKKIE op je mobiel voor de eigen bijdrage van 10,- euro voor de consumpties. Leuk netwerken toch?


Donderdagavond 29 oktober: De eerste Speakers Borrel was een succes. Ruim 28 geïnteresseerden luisterden naar het ondernemersverhaal van Dhr. Cees van Ingen, directeur van Bedrijfsrecherche Nederland BV uit Voorthuizen. Van Ingen doet al 25 jaar het riskmanagement voor grote multinationals, zoals McDonalds, Etos en grote ziekenhuizen. De gasten ontvingen zijn boek met humoristische ervaringen.  Ook de presentatie werd goed ontvangen. Zaken als BHV, een overval, beveiligingspreventie, diefstal, verduistering en spionage kwamen aan de orde.

Donderdagavond 30 september: Wat een inspirerende avond! Samen met Nina de Bruin (ook Trouwambtenaar) kregen we een sessie Zakelijk Tekenen. In haar vak als tekenaar vindt zij het fantastisch om het leven makkelijker te maken door tekst om te zetten naar beeld. Want zeg nou eerlijk, wie wordt er blij van het doorwerken van een 40-pagina tellend dossier, terwijl het ook op een A3 uitgetekend aan de muur kan hangen? En hoe laat je je vacature opvallen in tijden van een krappe arbeidsmarkt? Teken het uit! Kortom: beeld maakt het leven makkelijker en het werk leuker. De avond sloten we af met een hapje en een drankje en veel tekeninspiratie.

Woensdagavond 25 januari: Te gast was Connie Ruiten van Ut Eulietjen uit Urk, namens Young Living Essential Oils. Zij vertelde haar ondernemersverhaal en over hoe haar producten haar leven hebben veranderd. Van persoonlijke verzorgings-, tot schoonmaakmiddelen. Alles ingewisseld voor natuurlijke producten en met bewustwording van bepaalde ingrediënten. “Wanneer werken niet meer voelt als werken. Dit avondje bij Speakers Borrel is een goed voorbeeld van gezellig connecten. Als ik het kan, kan jij het ook”, zei Connie. Ze legde het gebruik van haar essentiële oliën uit. Iedere olie heeft een functie en alle producten zijn op minerale basis en op van alles toepasbaar! Deelnemers konden ruiken, proeven en leren over de olie, diffuser, de kidslijn, medicinale werking, maar ook over de anti-stress en relax werkingen. Ut Eulietjen geeft ook workshops.

Donderdagavond 24 februari: Visual content Creator Jeffrey Tomberg, bekend van Koos & Moos en diverse Nivea reclames, was donderdagavond 24 februari gastspreker bij de Speakers Borrel. Hij richt zich op het bedenken en maken van bewegend beeld/ animaties. Een heel creatief proces, waarbij meer komt kijken dan je denkt. Van script tot storyboard, tot images, tot bewegend beeld met geluid en voice over. De ondernemers van deze avond konden dit uitproberen door zelf creatief geluid te maken maken met alledaagse attributen en dit op te nemen onder een bestaand promo animatie filmpje. Interessant en hilarisch om te doen! Jeffrey zorgde ter plekke dat het gemonteerd werd. En met leuke resultaten!