A-WAY TO INSPIRE!
Even weg van je werk, weg van thuis en op weg naar inspiratie!

KOM JIJ OOK NAAR DE SPEAKERS BORREL?!
Met een knipoog naar de zeepkisten van de Speakers Corners is het nu voor ondernemers en geïnteresseerd publiek mogelijk om naar de Speakers Borrel te komen. Doel: inspireren en verbinden! Een gezellig 1,5 uur met hapjes en drankjes, koffie en thee en luisteren naar een enthousiaste inspirerende spreker! Reserveer je plek, want i.v.m. Corona bieden wij max. 30 personen.

SCHRIJF JE IN VIA info@ramonavanurk.nl
VOOR 1 VAN DEZE DATUMS VAN 19.00 – 20.30 UUR:

* Donderdag 29 oktober 2020  (Inschrijving gesloten. Gast: Bedrijfsrecherche)
* Donderdag 28 januari 2021  (Verzet i.v.m. lockdown)
* Donderdag 29 april 2021  (Schrijf je in! Gast: De ballen van Brans)
* Donderdag 27 mei 2021
* Donderdag 29 juli 2021
* Donderdag 30 september 2021
* Donderdag 25 november 2021

MET IEDERE DATUM EEN ANDERE INSPIRERENDE SPREKER!
WIE DIT ZIJN, PRESENTEREN WE PER DATUM.
Bij inschrijving ontvang je een TIKKIE op je mobiel voor de eigen bijdrage
van 7,- euro voor de consumpties.

Dit is een Open BORREL die 1x in de 2 mnd. op de laatste donderdagavond aan Randweg 25, te Emmeloord plaatsvindt. Een initiatief van Ramona, Marketing Communicatie. 


Donderdagavond 29 oktober 2020: De eerste Speakers Borrel was een succes. Ruim 28 geïnteresseerden luisterden naar het ondernemersverhaal van Dhr. Cees van Ingen, directeur van Bedrijfsrecherche Nederland BV uit Voorthuizen. Van Ingen doet al 25 jaar het riskmanagement voor grote multinationals, zoals McDonalds, Etos en grote ziekenhuizen. De gasten ontvingen zijn boek met humoristische ervaringen.  Ook de presentatie werd goed ontvangen. Zaken als BHV, een overval, beveiligingspreventie, diefstal, verduistering en spionage kwamen aan de orde.