HET KLIKT EN DAN?...

Ik ben helder in mijn uurtarief en je krijgt van mij een overzichtelijke urenspecificatie.
Na het briefen, doorspreken van de opdracht en aanpak van de werkzaamheden 
en financiën, ondertekenen we een projectovereenkomst. 

We gaan aan de slag en werken naar een prachtig resultaat! 
In de uitvoering hebben we regelmatig contact en natuurlijk is een beetje humor 
en gezelligheid op de werkvloer onderdeel van een leuke samenwerking! 

Evaluatie is een pre.
En... de koppen bij elkaar met koffie! Ik ontmoet je graag.

Ramona

”Ik heb vier keer mogen samenwerken met Ramona voor de organisatie van de Nationale Visserijbeurs (later door haar omgedoopt tot Holland Fisheries Event) Mede door Ramona zijn de eerste drie edities een succes geworden.”

Jacob Snoek | Bestuur Stichting Visserijdagen Urk

”Van vele markten thuis en geworteld in de regio. Ik ken Ramona als een bevlogen vakvrouw die een klus perfect afwerkt.”

Wouter Weijers | Regio business adviseur KVK

”Ramona is een uitstekend organisator en de spreekwoordelijke ‘spin in het web’. Ze houdt ten alle tijde het overzicht en het hoofd koel. Onontbeerlijke eigenschappen bij de aansturing van projecten en organisatie van evenementen. Daarnaast is haar handelswijze transparant en integer.”

Fransje Leering | Flinder Reclame

”Als wij aan Ramona denken, passeren de woorden creatief, bevlogen en betrouwbaar.’

Dirk Korf | Prominent Vastgoed Ontwikkeling

”Ramona was een ware Marketing ondersteuning voor de ondernemersvereniging Ens en een waardevolle kracht binnen het bestuur. Ze zit vol ideeën en heeft 6 jaar bijgedragen aan veel vernieuwingen binnen de CVE. Iemand die ik een ieder van harte kan aanbevelen.’

Piet Baars | Oud voorzitter CVE

”Via via kwamen wij in contact met Ramona voor de organisatie van onze Open dag. Ze denkt mee en komt met goed uitgewerkte plannen.”

Martin de Jongh | oud Sales teamleider DBKC

”For twenty years I have known and worked with Ramona. From the very beginning, when she was still a trainee, she showed a remarkable skill for writing articles and promotional texts. During the years Ramona has become a very efficient and effective communicator. She has an unlimited talent for organizing events and is a dedicated worker. Moreover, she is a teambuilder and has the most original ideas ideas that are very productive. Ramona is an asset to any company that will hire her.”

Annuska Helding | Consultant, life coach, organizer

“Als voorzitter van verschillende maatschappelijke organisaties heb ik Ramona leren kennen als een veelzijdige, positieve, betrokken en betrouwbare collega waar je op kunt bouwen.”

Teun Hakvoort | Directeur Hakvoort Professional

“Onze opening van het nieuwe bedrijf met honderden bezoekers was door Ramona van A to Z professioneel tot in de puntjes geregeld, perfecto!”

Egbert van Veen | KD Workboats

“Ramona is een persoon die dynamisch te werk gaat, vooruitstrevend is ingesteld en zich verdiept in het bedrijf van haar klanten. Er ontstaat dan direct een meerwaarde voor een samenwerking.”

Rinse Hoekstra | Syntek Teken – en Adviesbureau

“Ramona en haar team hebben ons geholpen bij allerlei Marketing & Communicatie vraagstukken, waarbij o.a. onze missie #foutlooswerken centraal stond. Naast het tijdelijk beheren van onze social media kanalen ondersteunde Ramona ons ook bij het organiseren van (online) events. Ramona is pro actie, creatief en hield ons continu op de hoogte. De perfecte toevoeging in onze marketing strategie.”

Tom de Munnik | TWI Company

“Ik treed graag als ambassadeur op. Ik werk sinds 4 maanden samen met Ramona en naar tevredenheid. Positief, doelgericht en met snelle en directe communicatie. De lach is ook aanwezig, zeer belangrijk!”

Marco Tamis | Duisenburgh Tamis